Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (4.43 secunde)
Astfel, Mircea Geoana a declarat ca ministrii democrati ar putea parasi cabinetul in doua saptamani, pentru a forta alegerile anticipate.
Acest lucru reiese atat dintr-un sondaj dat ieri publicitatii, cat si din discutiile directe cu cetatenii ale liderului PSD Mircea Geoana. ... Apa calda si locuinte Ca romanilor le pasa mai mult de nivelul de trai decat de votul uninominal a constatat si presedintele PSD, Mircea Geoana.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele fondator Ion Iliescu si presedintele Organizatiei Bucuresti Dan Ioan Popescu i-au ascultat, dar i-au si povatuit joi seara pe tinerii social-democrati din Capitala, la o intalnire care a avut loc la centrul de afaceri „Union“.
Mircea Geoana a recunoscut ieri ca PSD se pregateste de anticipate. ... In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a criticat dur pe guvernanti si i-a acuzat ca au vandut electoratului gogosi portocalii.
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, presedinte al Organizatiei Judetene PD Galati, ne-a declarat ca nici unul dintre ministrii democrati nu se afla in pericol de a fi schimbat.
Astfel, el s-a declarat nemultumit de faptul ca, in loc sa spele rufele murdare in familie, presedintele Mircea Geoana a convocat o conferinta de presa in care a dat declaratii impotriva colegului sau.
Astfel, pesedistii prin vocea liderului lor, Mircea Geoana, au reactionat foarte prompt la afirmatiile sefului statului conform carora "mafia a ajuns pe masa Guvernului" si i-a cerut lui Traian Basescu ca relatia dintre Guvern si grupurile de interese sa fie explicata pe larg.
Mircea Radu a devenit tata sambata dupa-amiaza. ... Mircea Radu sustine ca fiul sau are deja voce de prezentator de televiziune. ... Este o imagine care nu o sa mi stearga niciodata", a spus Mircea Radu pentru TVR.
Mircea Geoana, liderul social-democratilor, i-a invitat la Parlament pe presedintele Traian Basescu si pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca sa prezinte strategia privind siguranta nationala si, respectiv, strategia referitoare la politicile economice si fiscale.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Sambata, Mircea Geoana, presedintele PSD, le-a atras atentia tuturor celor care demisioneaza din PSD ca, odata plecati, nu vor mai avea loc pe listele de la alegerile viitoare.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
directorul SAPARD, Mircea Solomon, nu mai are sprijinul organizatiei constantene care l-a propus pentru functia pe care acesta inca o ocupa.
Alaturi de presedintele PSD, Mircea Geoana, s-au aflat secretarul general al PSD, Miron Mitrea, presedintele executiv al PSD, Dan Mircea Popescu, si vicepresedintii Ilie Sarbu, Ioan Rus si Mihai Tanasescu. ... Economia devine vulnerabila, polarizarea sociala se accentueaza, proiectele de infrastructura sunt blocate", a mai spus Mircea Geoana.
Maitreyi - Mircea Eliade (Autor: Dumitru Micu) Acest prim roman remarcabil al lui Mircea Eliade e un jurnal interior al descoperirii dragostei. ... Prin Maitreyi, Mircea Eliade, antiliricul, cerebralul, a dat literaturii romane un roman liric dintre cele mai fascinante.
Si-a scris cartea, recomandata de Mircea Cartarescu, care a participat si la lansare, dupa structura filosofica Ching din China. ... - Recomandarea de pe ultima coperta a cartii este scrisa de Mircea Cartarescu.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... Comentarii Mircea Hamza: ... Mircea Badea trebuie apreciat atunci cand are (si are de multe ori) o atitudine corecta.
Aflat in vizita in comuna suceveana Arbore, grav afectata de inundatii, presedintele PSD Mircea Geoana a fost confundat de catre oamenii locului cu premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu.
Pozitia social-democratilor a fost exprimata in cursul zilei de ieri de catre presedintele partidului, Mircea Geoana, care a repetat ca este adeptul alegerilor anticipate. Mircea Geoana se declara convins ca Alianta D.A.
Cu toate acestea democratul Mircea Toader are informatii conform carora galatenii din Guvern nu vor fi someri. ... Detalii in ceea ce priveste acest subiect au fost oferite ieri de deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca si secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader.
google-analytics.com